Terapia- ja valmennuspalvelut

Tervetuloa sinne missä järkeily hiljenee ja syvä eheytyminen tapahtuu. 

Onko sulla sellainen olo, että kaikki on periaatteessa ihan hyvin tai ainakin sinnepäin, mutta sisälläsi tuntuu jonkinlaista epämääräistä tyhjyyttä?

Tai kenties möykky, joka aina vaan on siinä?

Tuota epämääräistä oloa voi olla vaikea pystyä sanallisesti selittämään.

Olen huomannut, että monesti nämä epämääräiset olotilat liittyvät menneeseen ja sitä kautta tähän hetkeen ja tulevaan. Ehkä menneisyydessä on tapahtunut asioita, jotka ovat saaneet sinut kantamaan häpeää tai pienentämään itseäsi. Ja tuo menneisyys vaikuttaa myös tulevaan rajoittavalla tavalla.

Järjellä me voidaan selittää asioita johonkin asti ja eheytyä johonkin asti. Keho kuitenkin muistaa ja tietää kaiken. Tunne ei taas osaa sijoittaa itseään aikaan ja sama menneisyyden tunne voi pompahtaa yhtä voimakkaana esille myös tänä päivänä.

Siksi minä olen olemassa, auttamassa sinua löytämään yhteyden omaan aitoon itseesi.

Teen töitä ihmisten kanssa, jotka ovat kyllästyneet ainaiseen puhumiseen ja haluavat työskennellä sillä tavoin, jonka alitajuntakin kuulee.

Tärkeimpinä työskentelymenetelminäni ovat kognitiivisen hypnoterapian ja taideterapeuttisen työskentelyn opit.

Symbolitason työskentely yhdistettynä tietoisen mielen kanssa työskentelyyn, on oman kokemukseni mukaan vaikuttavin tie syvämuutokseen, jossa velat voi muuttua saataviksi kun puhutaan mielen möröistä

Pääsemme koskettamaan tiedostamattoman mielen ulottuvuutta symbolitason kautta. Symbolitason työskentely tarkoittaa järjellisen ajattelun hiljentämistä ja kokemuksellista meininkiä. Minun palveluissani väylät symbolitasolle ovat: kevyet mielikuvat, kognitiiviseen hypnoterapiaan ja taideterapiaohjaukseen liittyvät sessiot, valokuvaterapeuttiset ja voimauttavan valokuvan erilaiset tehtävät, kehollisuus, metaforat, unet jne. Voisi sanoa että henkilökohtainen matka on palvelu, jossa yhdistyy kaikki osaamiseni. Symbolitaso ohjaa meitä muuhun kuin perinteiseen puhumiseen. Toki perinteistä puhumistakin tarvitaan ja nämä kaksi ulottuvuutta yhdistämällä työskentely on oman kokemukseni mukaan kaikkein vaikuttavinta. 

Henkilökohtaisen matkan vaikutukset vaikuttavat laajasti koko elämään. Ajattele millaisen vaikutuksen kiven heitto järveen tekee, vesirinkulat näkyvät pitkään veden pinnassa ja liikuttavat vettä pitkälle. Sama vaikutus on myös itsetuntemustyöllä: se liittyy sinun itsesi lisäksi myös kaikkeen muuhun elämääsi, ihmissuhteisiin, työhön, omaan tapaan toimia, vanhemmuuteen, millaisena näet maailman jne. Tie oman todellisen potentiaalin äärelle kulkee varjokerroksen kautta, johon toivon että uskallat tutustua. Varjokerros on kuin aarrearkku, jonka kautta on mahdollista löytää ymmärrys ja hyväksyntä suhteessa omaan itseen ja toisiin, kipeimmät haavat saattavat kääntyä suurimmiksi vahvuuksiksi. 

Itsetuntemus on tie sisäisen rauhan luo, jossa asioilla, tunteilla ja ajatuksilla on lupa olla. Intuitio on tärkein työvälineeni ja syvä- ja tarkkanäköisenä kuljen sun vierellä, annan näkökulmia, kuljen sun tahtia, oon olemassa. Teen työtäni suurella sydämellä ja rakkaus on olennainen osa mun työskentelyotetta. Otan vastaan asiakkaita Kuusamossa, Oulussa ja etäyhteydellä. 

Yrittäjä: Rakkaudella Riikka / Riikka Vääräniemi-Käsmä

Hinnat:

 • yksilökäynti 1,5 tuntia 155 €

 • (sis. alv 24%)

Ajanvaraus:

Kognitiivisen lyhytterapiassa työskentelyn keskiössä ovat haitalliset ajatukset, uskomukset ja tunteet. Tavoitteena on keskustelun ja kokemuksellisten harjoitteiden avulla lisätä ajattelun joustavuutta, lievittää ikäviä tunnekokemuksia sekä löytää uusia toiminta- ja käyttäytymistapoja. Terapiaan kuuluu erilaisten menetelmien ja harjoitusten käyttöä sekä kotitehtäviä.

Työskentely on tavoitteellista, aktiivista ja kohdennettua. Lyhytterapiassa itsetuntemus, ymmärrys ja itsemyötätunto ovat keskeisiä ja merkittäviä tekijöitä, joiden avulla lisätään ihmisen hyvinvointia.

Yrittäjä: Rakkaudella Riikka / Riikka Vääräniemi-Käsmä

Hinnat:

 • yksilökäynti 60 min 125 €

Ajanvaraus:

Seksuaalisuus on osa meitä kaikkia – koko elämämme ajan. Se ilmentyy meissä omalla, ainutlaatuisella tavalla ja muuttaa muotoaan elämän eri vaiheissa. Joskus matkan varrella seksuaalisuuteen liittyen voi tulla vastaan myös haasteita, jokaiselle meistä.

Seksuaalisuus on aihe, josta herkästi vaietaan, etenkin haasteet ja näistä puhuminen voi tuntua vaikealta. Jos pulmatilanteessa ei löydä ratkaisua, ei asian kanssa tarvitse jäädä yksin. Yhtä lailla, kuin on lupa puhua seksuaalisuudesta, nautinnosta, omista tarpeista ja toiveista, on myös lupa puhua mahdollisista haasteista.

Seksuaaliterapeutin vastaanotto on turvallinen tila puhua vaikeistakin asioista. Seksuaaliterapiassa aiheet mukautuvat yksilöllisesti, asiakkaan tarpeen mukaisesti – vastaanotolla on lupa keskustella juuri sinulle / teille tärkeistä aiheista, luottamuksellisesti.

Tavoitteena seksuaaliterapiassa on edistää seksuaalista hyvinvointia ja vahvistaa asiakkaan toimijuutta.

Vastaanotolleni on lupa tulla juuri sellaisena kuin on – yksin tai yhdessä. Asiakkaaksi voi tulla iästä riippumatta, seksuaalisuus kuuluu kaikille ♥

Aiheita, joiden kanssa voi hakeutua seksuaaliterapiaan:

♥ seksuaalinen halu: muutokset/vaihtelu, oman seksuaalisen halun tutkiminen, haluttomuus, suhteessa olevilla halujen eriparisuus

♥ vuorovaikutus: mahdolliset haasteet kommunikaatiossa, miten puhua seksuaalisuudesta, seksistä

♥ seksuaalisuuteen ja seksiin liittyvät asiat – toiveet, tarpeet, huolet, pelot

♥ seksuaalinen nautinto: nautinnon lisääminen, mahdolliset haasteet liittyen nautintoon

♥ seksuaalitoimintoihin liittyvät haasteet, esim. kipu, suorituspaineet, vaikeus kiihottua, orgasmivaikeudet 

♥ vaihdevuodet ja seksuaalisuus

Edellä muutamia esimerkkejä, joita seksuaaliterapiassa voidaan käsitellä. Aiheet ovat moninaisia ja olet tervetullut vastaanotolle juuri sinulle tärkeän aiheen / aiheiden kanssa. 

Seksuaaliterapian ensimmäisellä käynnillä tutustutaan ja kartoitetaan asiakkaan tilannetta. Jos sovitaan jatkokäynneistä, määritellään aiheet ja tavoitteet, joita kohden lähdetään kulkemaan.

Yrittäjä: Seksuaaliterapia Lupa lempeen

Hinnat:

 • seksuaaliterapia 60 min 80 €
 • seksuaaliterapia 90 min 110 €
  (hinnat sisältää ALV 24%)

Ajanvaraus:

Voimauttavan valokuvan menetelmä perustuu lähtökohtaan, jossa korjaavat asiat tapahtuvat liittymisen kokemuksessa toisiin ihmisiin. On tärkeää ymmärtää, ettei menetelmän pointti ole valokuvissa tai valokuvaamisessa vaan katse ja katsomisen tapa on se juttu.  Se mitä katsotaan, vahvistuu. Toisin katsominen on tietoinen valinta nostaa kuormittavian asioiden sijasta ehjyys näkyville. Minun tehtävä lisensoituna menetelmäohjaajana on nähdä sinut, sinun ehjyytesi, silloinkin, kun sinä et siihen usko tai silloin kun ehjyytesi on niin haurasta ettei sitä vielä oikeastaan ole olemassa. Myös ne kohdat itsessämme joihon liittyy arvottomuuden tai näkymättömyyden kokemuksia löytävät merkityksensä ja voivat kääntyä suurimmiksi vahvuuksiksi kun opetellaan katsomaan toisin.

Menetelmässä käytetään valokuvaustilannetta, omakuvia, albumikuvia ja arjen teemojen tavoitteellista valokuvaamista välineinä ihmissuhteiden lähentämiseen, vuorovaikutuksen parantamiseen, hajanaisten, tunnepitoisten ja abstraktien asioiden selkeyttämiseen sekä oman minän tai yhteisön toiminnan tutkimiseen ja reflektointiin. Keskeistä voimauttavassa ryhmäprosessissa on moniäänisyys ja periaate jokaisen ryhmän jäsenen näkyväksi tulemisesta itse määrittelemällään tavalla.

Voimauttava valokuva on voimakas menetelmä kaikkeen identiteettityöhön, itsearvostuksen löytämiseen ja tarpeettomien uskomusten ymmärtämiseen ja hyväksymiseen. Valokuvien kautta on mahdollista tavoittaa jotakin sellaista, mihin sanat eivät yksinkertaisesti riitä. Menetelmää ei saa soveltaa ammatillisesti toiseen ihmiseen ilman läpikäytyä omaa prosessia ja täydennyskoulutusta.

Yrittäjä: Rakkaudella Riikka / Riikka Vääräniemi-Käsmä

Hinnat:

 • uuden asiakkaan tutustumiskäynti 50 min 0€
 • Voimauttava omakuva kuvauspaketti 345€ tai 172,50€ x2
  (alkutapaaminen 60 min, kuvauskerta ~2h, uusien omakuvien purku 70 min, sis. kuvat paperi- ja digikuvina)
 • Valokuvapainotteinen itsetuntemusohjaus (ks. itsetuntemusohjaus

Ajanvaraus:

 • EFT naputteluhoidot – länsimaisen psykologian ja neulattoman akupunktion yhdistelmä
  EFT tappingilla eli naputtelulla voi saada avun sekä fyysisiin että psyykkisiin ongelmiin. Naputtelu on tutkittu kehomielimenetelmä, joka on helppo oppia, ja jolla voi lievittää myös ihan arkielämän stressiä.
  EFT voi auttaa, mikäli sinulla on esimerkiksi:

  • stressiä
  • ahdistusta
  • uniongelmia
  • pelkoja
  • fobioita
  • riippuvuus
  • fyysisiä kipuja tai oireita

  Naputtelu ei missään nimessä korvaa lääketieteellistä hoitoa, mutta voi edesauttaa sitä. EFT voi tuoda vastauksia ja apua myös epämääräisiin negatiivisiin tunteisiin kuten:

  • tyytymättömyys
  • viha
  • kateus
  • huono itsetunto
  • häpeä
  • liika huoli
  • syyllisyys
  • suru
  • riittämättömyys

  EFT sopii kaikenikäisille ja se on helppo oppia. Ohjauksen aluksi opetan tarvittaessa naputtelutekniikan, ja tämän jälkeen pureudumme asiakkaan elämässä läsnä oleviin haasteisiin samalla naputellen akupunktiopisteitä.
  Lisätietoa sivuilta: EFT tapping – EFT – Johanna Virolainen

  Yrittäjä: 

  VTmi Johanna Virolainen

  Hinnat:

  • 60 min 69€ 

  Ajanvaraus:

  • puhelimitse 040 779 4388
Scroll to Top
Vieritä ylös