Kehon hyvinvointi

Yksilöityä asiakkaan oireita huomioitavaa, tutkivaa ja hoitavaa hierontaa.

Yrittäjä: 

Reijo Enqvist

Hinnat:

 • 60 min 60€
 • 90 min 80€
 • 120 min 100€

Ajanvaraus:

 • Reijo Enqvist
  • puhelimitse 0400 689 566

Klassinen/urheiluhieronta sopii kenelle vain ja hoitosuunnitelma laaditaan aina yksilöllisesti asiakkaan kanssa. Voit tulla ihan vain rentoutumaan! Hieronnassa käytän klassisen ja urheiluhieronnan otteita, sekä erilaisia nivelten mobilisointi ja  MET- tekniikoita tarpeen mukaan. Hieronnalla pyritään helpottamaan lihasjännitystä kehossa, sekä erilaisia kiputiloja. Huomioin myös urheiljoiden/aktiivilikkujien treeni, kilpailu- ja lepokaudet. Hieronta-aikoja on 30-90minuttiin. 

Yrittäjä: 

Hyvinvointistudio Linda M. / Linda Määttä

Hinnat:

 • 30min 37€
 • 45min 47€
 • 60min 55€
 • 75min 65€
 • 90min 75€
 • Saatavilla myös sarjakortteja!

Ajanvaraus:

Raskausajan hieronta on turvallinen tapa helpottaa erilaisia kiputiloja, joita raskausaikana voi ilmetä. Ei kuitenkaan tarvitse olla mitään syytä vaan voi tulla ihan vain rentoutumaan! Kaikki mikä on äidille hyväksi on myös vauvallekin. Hieronnassa on turvallista käydä millä tahansa raskausviikolla. Se rentouttaa niin mieltä kuin kehoakin. Hieronta tapahtuu asiakkaan ollessa kylkimakuuasennossa ja siinä sovelletaan klassisen ja urheiluhieronnan otteita. 

Yrittäjä: 

Hyvinvointistudio Linda M. / Linda Määttä

Hinnat:

 • 60min 60€
 • 75min 70€
 • 90min 80€

Ajanvaraus:

Hermoratahieronta on ääreishermoston tehokuntoutusta jossa hoidetaan koko keho päästä varpaisiin,käyttäen painavaa mutta lempeää ja pyörittävää otetta.  Ääreishermoston kuntoutuksella saadaan myös keskushermosto toimimaan kunnolla, eli aivot huolehtimaan tehtävistään. Hoito auttaa tehokkaasti saavuttamaan kehon tasapainotilan, jolloin se on puolustuskykyisempi, ravinteiden imeytyminen paranee, erityselinten toiminta tehostuu ja hormonitoiminta tasoittuu. Hermoratahieronta on kokonaisvaltaista hoitoa joka elvyttää, puhdistaa ja kuntouttaa. Hoidolla voidaan saada helpotusta mm. useimpiin kroonisiin sairauksiin, erilaisiin särky- ja kiputiloihin, selkäkipuihin, reumaan, vatsavaivoihin ja ruoansulatushäiriöihin, migreeniin, unettomuuteen. 

Hoito tehdään ohuen vaatekerraston läpi. Hermoratahieronta sopii pääsääntöisesti kaikille, ikään katsomatta (poikkeuksena raskaus, elinsiirto ja tuore leikkaus(varoaika väh. 8vkoa). Mikäli epäilet hoidon sopivuutta itsellesi terveydellisen liittyvän seikan vuoksi, ole yhteydessä lääkäriisi ennen käsittelyyn hakeutumista. Yksi hoitokerta on jo tehokas ja rentouttava, mutta paremman hyödyn saavuttamiseksi suositellaan useampaa hoitokertaa. Ennen ja jälkeen hoidon on tärkeä juoda runsaasti vettä ja hoidon jälkeen välttää raskasta ja fyysistä rasitusta.

Yrittäjä: Rentouden tila / Mari Hietala

Hinnat:

 • 75 min 75€ (aikuinen)
 • 45€ (alle 12v lapset)

Ajanvaraus:

Kalevalaisessa jäsenkorjauksessa tasapainotetaan tuki-ja liikuntaelimistön epätasapainoon joutuneita rakenteita. Tasapainottaminen suoritetaan mobilisoimalla kudoksia käyttäen apuna lihasten ja nivelten luonnollisia liikkeitä sekä liikeratoja ja kudosnesteitä. Kehon tasapainottuminen poistaa lihaksista jännitystä, vapauttaa kalvo-rakenteita ja kudoksia ja parantaa myös nivelten liikkuvuutta.

Kalevalainen jäsenkorjaus on kokonaisvaltainen hoito, jossa käsitellään keho jalkapohjista kallonpohjaan asti. Kalevalaisella jäsenkorjauksella on saatu hyviä hoitotuloksia mm. Jalkojen erimittaisuuden korjaamisessa, kasvukipujen hoidossa, alaraajan nivelten, kuten nilkan ja polven virheasentojen korjaamisessa, skolioosin hoidossa, kantapääkivun (plantaarifaskiitin) hoitamisessa, tenniskyynärpään ja rannekanavan oireyhtymän hoidossa, asentohuimauksen, migreenin ja erityyppisten pääkipujen hoidossa. Lisäksi aineenvaihdunta helpottuu, kudosneste-ja verenkierto paranevat ja hoito vaikuttaa elvyttävästi myös hermotoimintaan. Ennen ja jälkeen hoidon on tärkeä juoda runsaasti vettä, sekä hoidon jälkeen välttää fyysistä, raskasta rasitusta.

Hoidon esteet

Akuutit sairaudet tai vammat, syöpäsairaudet, osteoporoosi, akuutit tulehdukset, halvaantumiset, tekonivelet, leikkausten jälkitilat(varoaika 2-3kk), raskaus. Mikäli epäilet hoidon sopivuutta itsellesi terveydellisen liittyvän seikan vuoksi, ole yhteydessä lääkäriisi ennen käsittelyyn hakeutumista. 

Yrittäjä: Rentouden tila / Mari Hietala

Hinnat:

 • 90-120min 60€ (aikuinen)
 • 45€ (alle 12v lapset)

Ajanvaraus:

Refleksologia/Vyöhyketerapia on kokonaisvaltainen hoitomuoto, jossa jonkin kehon alueen toimintahäiriötä hoidetaan yleensä alueelta, pisteeltä tai linjalta, joka sijaitsee muualla kuin itse ongelma-alueelta.

Vyöhykkeitä ja heijasteita stimuloimalla tasapainotetaan kehoa, mieltä ja tunteita.

Hoidot sopivat vauvasta vanhuksiin. Hoidon aikana ei tehdä diagnooseja, vaan hoidot tehdään terveyden tukemisen periaatteella. Hoidolla aktivoidaan kehon omia parantavia voimavaroja. Koko kehon vyöhyketerapiassa käytetään useita eri puolilla kehossa olevia heijastejärjestelmiä. Hoito tapahtuu iholle eri tekniikoin painelemalla sormin tai vyöhykepuikoilla, joilla voidaan käsitellä myös erityisen tarkkoja pisteitä. Hoito on kivutonta.

Vyöhyketerapialla on saatu hyviä hoitotuloksia erilaisten ongelmien kuten unettomuuden, tuki-ja liikuntaelinvaivoihin tai vauvojen koliikki- tai vatsavaivojen hoidossa. Hoidon alussa tilanne kartoitetaan lyhyellä alkukeskustelulla.

Vyöhyketerapia ei ole aina sopiva hoitomuoto esim. vakavat sydänsairaudet, syöpä, elinsiirrännäiset (ei koske jännesiirteitä) Sydämentahdistin, kuume ja alkuraskaus. Lääkekuurin tai rokotuksen jälkeen on hyvä pitää kahden viikon tauko ennen hoitoon tuloa.

Yrittäjä: 

Anna´s Tunne / Anna Seiteri

Hinnat:

 • 60 min 45€
 • lapset (alle 15v) 45 min 35€
 • vauvat 30 min 20€

Hinnoissa on huomioitu -25% opiskelijatyön alennus

Ajanvaraus:

Purentalihasten käsittely sopii juuri sinulle jos kärsit purentalihasten toimintahäiriöistä esim. bruksauksesta eli hampaiden narskuttelusta. Oireina voi olla muun muassa päänsärky, huimaus, tinnitys, palan tunne kurkussa, yskä, äänen käheys, suun rajoittunut avautuminen, purentalihasten arkuus ja purentajäljet poskissa. Purentalihasten käsittelyssä käydään läpi purentalihakset pinnalta ja suun sisältä (jos asiakas haluaa), sekä ympäröiviä lihaksia niskan, pään, hartioiden ja rintakehän alueelta. Käsittely on hellävarainen, mutta tehokas. Käsittelyajat 45min ja 60min.

Yrittäjä: Reijo Enqvist, Rentouden tila ja Hyvinvointistudio Linda M.

Hinnat:

 • 45-60 min 60€

Ajanvaraus:

Scroll to Top
Vieritä ylös