Rentoutuminen

Peter Hess-äänimetodi on syvärentoutusmenetelmä, jossa erityisten, soivien äänimaljojen avulla rentoutetaan kehoa ja mieltä. Maljojen tuottama värähtely ja ääniaallot saavat aikaan syvän rentoutumisen tilan. 


Äänimaljahieronnassa maljat asetetaan keholle tai kehon läheisyyteen. Maljoja on keholla kerrallaan yksi tai kaksi ja niitä soitetaan tietynlaisella malletilla, joka saa aikaan fyysisesti koettavan värähtelyn ja miellyttävän äänimaiseman. Äänimaljahieronta on upea kokemus, joka saa aikaan kokonaisvaltaisen hyvänolon ja rentouden tunteen. Syvärentoutus lievittää stressiä ja jännitystiloja, auttaa palauttamaan ehtyneet voimavarat sekä auttaa mieltä ja kehoa voimaan paremmin. 


Yrittäjä: Heal & Sound Kuusamo / Johanna Järvinen

Hinnat:

 • 60 min 55€

Ajanvaraus:

Peter Hess-äänimetodi on syvärentoutusmenetelmä, jossa erityisten, soivien äänimaljojen avulla rentoutetaan kehoa ja mieltä. Maljojen tuottama värähtely ja ääniaallot saavat aikaan syvän rentoutumisen tilan. 

Sointukylvyssä hoitavien maljojen ja gongin avulla on mahdollisuus syvärentoutua, palautua ja voimaantua arjen haasteista.
Sointukylvyssä äänet ja syvärentouttavat värähtelyt tavoittavat kerralla useamman ihmisen, jossa voidaan mukavasti makoilla makuualustoilla peittojen alla tai istuen mukavasti esim. työtuolilla. Sointukylpy sopii hyvin myös koulutus- ja hyvinvointipäiville. 

Sointukylpyyn jokainen osallistuja voi tulla juuri sellaisena kuin on; sinä vain lepäät ja nautit. Sointukylvyn osallistujat aistivat maljojen ja gongin äänet kukin omalla paikallaan, omassa tilassaan ja omassa mielentilassaan.

Yrittäjä: Heal & Sound Kuusamo / Johanna Järvinen

Hinnat:

 • 60min 15€/hlö (min. 4 hlöä)

Ajanvaraus:

Brain Relief on Suomessa kehitetty hoito, joka on yhdistelmä vanhoja aasialaisia ja suomalaisia painallus- ja hierontatekniikoita ja uusia oivalluksia. Brain Relief-hoidon tavoitteena on syvä rentoutuminen ja hoito perustuukin hyvänolon- ja rauhoittumisjärjestelmän aktivointiin lempeän kosketuksen avulla. 


Hoidon aikana käsitellään hartiaseutu, pää, kasvot, kädet ja jalat.

Brain Relief -hoito sopii ihan kaikille perusterveille: niin lapsile, nuorille kuin aikuisillekin. 


Yrittäjä: Heal & Sound Kuusamo / Johanna Järvinen

Hinnat:

 • 60min 49€

Ajanvaraus:

 

Lempeä ja rentouttava ”stressipesu”, joka vaikuttaa niin kehoon kuin mieleen. Hoidossa käsitellään hartiat, niska, selkää, käsivarret ja pää. Hoito kiihdyttää aineenvaihduntaa, helpottaa lihasjännitystä ja niska-hartiasärkyjä, elvyttää pään alueen verenkiertoa, vapauttaa endorfiineja ja rentouttaa pitkävaikutteisesti. Hoito voi myös lievittää stressin oireita ja parantaa unen laatua. Ennen ja jälkeen hoidon on tärkeää juoda vettä.

Hoidon esteitä ovat:

 • tarttuva akuutti tauti
 • pään alueella olevat ihorikkeymät
 • tuore onnettomuus tai tapaturma
 • tuore aivoverenkiertohäiriö
 • syöpä tai muu akuutissa vaiheessa oleva vakava sairaus

Eteeriset öljyt päähieronnassa:

Päähieronnan yhteydessä voi käyttää tarkoituksenmukaisesti joko rentouttavia tai piristäviä, lihasjännityksen poistamista tukevia tms asiakkaan tilanteeseen ja tarpeeseen sopivia öljyjä. Käytössä on Young Livingin eteeriset öljyt.

Yrittäjät:
Heal & Sound Kuusamo / Johanna Järvinen

Hinnat:

 • 45 min 45€

Ajanvaraus:

Neurosonic palauttaa ja rentouttaa kehoa, jolloin myös mielellä on helpompi rauhoittua. Neurosonic lähettää kehoon erittäin matalataajuista värähtelyä, joka edistää kehon luonnollisia korjaavia ominaisuuksia. Värähtelyllä vaikutetaan suoraan autonomiseen hermostoon, jolloin mielen ei tarvitse työskennellä rentoutuakseen. Hermoston mekanismit aktivoituvat, jolloin stressiperäiset oireet, kuten ahdistus, unihäiriöt ja asiakaskokemusten mukaan myös kipu helpottuu.

Hoidon aikana lihasten värähtely saa muutoksia hormoni- ja välittäjäaine toiminnassa sekä verenkierrossa ja aineenvaihdunnassa. Kun tähän lisätään hoidon syvärentouttava psyykkinen vaikutus, saadaan autonomisen  hermoston tila laskemaan nopeasti jopa muutamalla hoitokerralla.

Etsitkö helpotusta jatkuvaan stressiin tai univaikeuksiin? Neurosonic -hoitojen kestot ovat 10-41 minuuttia, joten voit pistäytyä kokeilemaan vaikka kesken työpäivän. Matalataajuusvärähtely on äärimmäisen rentouttavaa ja sen avulla palautuminen fyysisestä tai psyykkisestä rasituksesta on nopeaa. Suomessa kehitetty Neurosonic on helppo, turvallinen ja luonnollinen hoitomuoto.

Värähtely toimii samalla alueella kuin kehon kudosten omat värähtelyt ja tämän vuoksi sivuoireiden mahdollisuus on vähäinen. Joillekin voi tulla sivuoireina huonovointisuutta tai päänsärkyä, mutta tämä yleensä poistuu 1-2 käyttökerran jälkeen. Välttääksesi huonovointisuutta tai päänsärkyä laitteen käytön jälkeen, suosittelemme juomaan ohjelman jälkeen reilusti vettä.

Laitteen käytöllä ei ole ikärajoituksia. Jos sinulla on epilepsia, migreeni tai jokin muu aivoihin vaikuttava ja tämän seurauksena vakavia oireita tuottava sairaus, älä käytä lainkaan aktivoivia ohjelmia. Edellä mainituissa tilanteissa suosittelemme, ettei värähtelyä suunnata pään alueelle lainkaan.

Jos sinulla on jokin seuraavista, älä käytä laitetta:

 • Akuutti tulehdustila
 • Akuutti veritulppa
 • Aktiivinen syöpä
 • Flunssa ja kuume
 • Raskaus
 • Välilevyn pullistumat akuutissa vaiheessa
 • Vakava silmäsairaus (mykiön tai linssin irtoamisen vaara, silmäleikkaus)
 • Jos sinut on juuri avoleikattu tai sinulla on jokin muu verenvuodon vaara
 • Jos olet ottanut rokotuksen, älä käytä Neurosonicia 24-tuntiin rokotteen ottamisesta.

Jos laitteen käyttö arveluttaa, keskustele asiasta oman lääkärisi kanssa.

Neurosonic-hoitolassa pääset rentouttaviin, palauttaviin ja aktivoiviin värähtelyhoitoihin. Käytössä on korkeatehoinen Neurosonic Plus divaani. Ensikäyntiin kuuluu laitteen opastus, yksilöllinen suositus sinulle sopivista hoidoista sekä 20-25 minuutin Neurosonic-värähtelyhoito.

Yrittäjä: 

Rakkaudella Riikka / Riikka Vääräniemi-Käsmä

Hinnat:

Neurosonic-hoito 10-12 min 15€
(Muun Filia-käynnin yhteydessä hinta 10€)

Neurosonic-hoito 20-25 min 25€
(Muun Filia-käynnin yhteydessä hinta 20€)

Neurosonic-hoito 37-41 min 35€
(Muun Filia-käynnin yhteydessä hinta 30€)

Neurosonic sarjahoidot Filian asiakkaille 
5 kpl Neurosonic-hoitoja (10-41 min hoidot) 100€
10 kpl Neurosonic-hoitoja (10-41 min hoidot 150€
*sarjahoidot ovat käytettävissä 3kk ostopäivästä. Ajanvaraukset sarjahoitoihin Riikalta puh. 045 1280 339.

Ajanvaraus:

 • tekstiviestillä 045 128 0339
Scroll to Top
Vieritä ylös