Tutustu Filiaperheeseen

Rakkaudella, Riikka / Riikka Vääräniemi

Sosionomi (YAMK), työnohjaaja STOry, kognitiivinen hypnoterapeutti, kognitiivinen lyhytterapeutti, taideterapeutti, neuropsykiatrinen valmentaja, mentaalivalmentaja (SHL), hypnoosivalmentaja (SHL), rentoutusvalmentaja (SHL), voimauttavan valokuvan lisensoitu menetelmäohjaaja, luontohoivaohjaaja

Olen inhimillisyyden ja itsetuntemuksen puolesta puhuja, elämän tutkija ja mörköjen ystävä. Teen työtäni ihmisten ja etenkin muutoksen parissa. Pääpalveluitani ovat henkilökohtainen matka, lyhytterapia ja työnohjaus, mutta saatat löytää minut vetämästä myös erilaisia ryhmiä ja tapahtumia. Autan Sinua tutustumaan omiin varjokohtiisi ja pääsemään sopuun niiden kanssa. Yhdessä etsimme ja löydämme Sinulle sopivia keinoja, jotka auttavat jaksamaan paremmin. Ylläpidämme ja vahvistamme vahvuuksiasi, tietysti puramme kaikenlaisia esteitä ja rakennamme uutta. 

Olen saanut syntymälahjana erityisen virittäytymiskyvyn sekä valmiuden kohdata, kuulla ja nähdä ihmistä monitaajuisesti. Olen kehittänyt syntymälahjojani sekä muita taitoja identiteettityöhön ja työhyvinvointiin liittyen lukuisilla koulutuksilla. Intuitio on tärkein työvälineeni ja työskentelytapani on voimavarakeskeinen ja integratiivinen. Teen työtäni suurella sydämellä ja rakkaus on luonnollinen osa ammatillisuuttani.

Yhteystiedot: 045 128 0339, riikka@rakkaudellariikka.fi
www.rakkaudellariikka.fi

Naisten FysioLinja / Henna Linjakumpu

Fysioterapeutti (AMK), liikunnanohjaaja (AMK), äitiysfysioterapeutti, lantionpohjan fysioterapeutti, Mama Massage® -äitiyshierontakoulutus, imetysohjaaja

Äitiysfysioterapeuttina haluan auttaa toisia äitejä pitämään huolta itsestään. Missionani onkin saada Kuusamon naiset voimaan hyvin kehoissaan. Iällä ja elämäntilanteella ei ole väliä – aina on mahdollista vaikuttaa omaan tilanteeseensa! Olen äitiysfysioterapian lisäksi erikoistunut lantionpohjan toimintahäiriöihin ja olen parhaillaan erikoistumassa myös psykofyysiseen fysioterapiaan. Voin auttaa sinua mm. pääsemään eroon virtsankarkailusta, voimaan hyvin raskausaikana, palautumaan/kuntoutumaan synnytyksen jälkeen, helpottamaan kipuja kuukautisiin, raskauteen tai endometrioosiin liittyen sekä ratkomaan imetykseen liittyviä pulmia. Tarkastelen näitä haasteita kokonaisvaltaisesti ja asiakaslähtöisesti.

Filiassa pidän workshoppeja naisten terveyteen liittyvistä aiheista. Minulta saa ostettua lantionpohjan hyvinvointiin liittyviä tuotteita, kuten kuukuppeja ja liukuvoiteita. Teen imetysohjausta kotikäynteinä ja minulta saa vuokrattua TENS-laitteen synnytyksen kivunlievitystä varten.   Lisäksi ohjaan liikuntaryhmiä: esim. tanssia, kehonhuoltoa, kuntosaliharjoittelua ja vauvauintia. Fysioterapiavastaanottoni ja samalla päätyöni fysioterapeuttina on muualla. Olen innostuja ja innostaja, lempeä ohjaaja sekä kehorauhan kannattaja.  Olen kahden lapsen äiti ja tiedän itsekin, mitä haasteita synnytyksen jälkeisessä kuntoutumisessa voi olla.

Yhteystiedot: 0400 523 056, henna@naistenfysiolinja.fi
www.naistenfysiolinja.fi

Reijo Enqvist

Urheiluhieroja/hieroja, osteopatian opintoja 

Olen nuori ikäloppu, asiakkaideni fyysisen hyvinvoinnin ”vartija”.Tärkein kouluni on elämänkoulu, joten tittelit sikseen. Pyrin kurssittamaan ja päivittämään tietotaitoani asiakkaitteni hyväksi vuosittain. Sydämeni sykkii työlleni eli omaan voimakkaan halun auttaa ihmisiä heidän fyysisissä ongelmissaan. Keho on niin kokonaisvaltainen, että aina kivun aiheuttaja ei ole siellä missä kipu tuntuu. Tämä luo kaipaamiani haasteita työhöni, mikä pitää focukseni aina hoitotapahtuman hetkessä. 

Tuli ja vesi (luonto) ovat elementtini, jotka auttavat jaksamaan työssäni. Harrastukseni liittyvät luontoon ja käsillä tekemiseen. Olen ollut yrittäjä jo 30 vuotta ja tiedostan hyvin yrittäjyyden hyvät ja huonot puolet. Kiitos pitkästä urastani kuuluukin juuri asiakkailleni, jotka ovat urani mahdollistaneet.

Yhteystiedot: 0400 689 566, rekke.enqvist@gmail.com

PintaaSyvemmälle / Erja Kurtti 

Kvanttihoitaja

Olen 28-vuotias kolmen ihanan lapsen äiti. Lapset on opettaneet minua elämässäni eniten, etenkin sen kuinka tärkeää on olla sydän auki. <3 Haluan auttaa ihmisiä avaamaan enemmän omaa sydäntään ja oppimaan kuuntelemaan sitä viisautta mikä meissä kaikissa on sisällä. PintaaSyvemmälle nimi kertoo sen mitä työssäni teen, oli haaste mikä tahansa. Autan sinua mm. löytämään juurisyyn sille mistä haaste on saanut alkunsa, koksa se on isoin avain eteenpäin. 

On ihana päästä toteuttamaan omaa unelmaa, auttaa ihmisiä ja tehdä työtä sydämestä. Luonto on ehdottomasti mulle se voimaannuttavin paikka. Toki perhe ja ystävät on kaikki kaikessa. <3 Rakastan syvällisiä keskusteluja ja uusien ihmisten kohtaamisia. Tykkään myös rustailla runoja ja lauluja. 

Yhteystiedot: 045 326 4863, pintaasyvemmalle21@gmail.com

Rentouden tila / Mari Hietala

Lähihoitaja, Hermoratahierojan pk, Intialainen päähieronta, Raindrop, Kalevalainen jäsenkorjaus 2.vuoden opiskelija

Mä oon 35-vuotias kuusamolainen 4 lapsen äiti. Elämän iloja mulle arjessa antaa perhe, ystävät ja luonto. Saan voimaa veden liplatuksesta, syvällisistä keskusteluista, musiikista, auringosta ja kohtaamisista ihmisten kans. Kuuntelen mun sydämen ääntä ja menen pienin askelin kohti unelmiani, yrittäjyys on yksi niistä.

Yhteystiedot: 041 313 9022, rentoudentila@gmail.com 

Heal & Sound Kuusamo /Johanna Järvinen

Markkinointimerkonomi, Peter Hess äänimaljahieroja, Brain Relief -hoitaja

Olen monialainen yrittäjä ja päätoiminen yrittäjyyteni painottuu markkinointi- ja mainosalaan. Mainosalan työn ohella, toisessa työssäni Filiassa, autan ihmisiä rentoutumaan. Omassa elämässä läpikäydyt kokemukset vahvistivat tietoa siitä, kuinka suuri voima mielellä on koko kehon hyvinvoinnissa. Keho ja mieli on yksi kokonaisuus, molemmista pitää pitää huolta. Työni on rentoutushoitojen ja -hierontojen parissa. Sydäntäni lähellä ovat ehdottomasti äänimaljat. Niiden tuottamat äänet ja värähtely ovat äärimmäisen rentouttavia, rauhoittavia ja saavuttavat kerralla myös isompiakin ihmismääriä (toimii siis myös ryhmärentoutuksena). 

Työunelmien vastapainoksi vapaa-ajallani sytyn valokuvaamisesta ja luonnosta. Teen kävelyretkiä kameran kanssa, ihastelen luonnon kauneutta, rauhaa ja hiljaisuutta. Näistä kävelyretkistä on tullut minulle suuri henkireikä ja voimavara.

Yhteystiedot: 040 777 7537, healandsound@gmail.com

Ohjauspolku / Kati Savolainen

KM, luokanopettaja, opinto-ohjaaja ja rehtori, yhteisöpedagogi AMK, työnohjaaja STOry, mentaalivalmentaja (SHL), hypnoosivalmentaja (SHL), rentoutusvalmentaja (SHL), VERME vertaisryhmämentori, voimakehä valmentaja

Ajattelen, että jokaisella ihmisellä on kaikki ne ominaisuudet, kyvyt ja vahvuudet, joiden kautta hän voi kasvaa ja kehittyä ammatillisesti ja yksilönä.  Minun roolini on auttaa ja ohjata yksilöitä tunnistamaan ne ja tukea häntä löytämään mahdollisuuksia niiden hyödyntämiseen omassa elämässä. Kun yksilö löytää ratkaisun, hän voimautuu ja tämä sisäinen innostus joka heijastuu ulospäin aktiivisena toimintana on se, mikä on palveluni tavoitteena. Tämä ajatusmaailma on ohjannut minua hakemaan itselle kokemusta, tietoa ja osaamista, että voisin auttaa yksilöitä ja ryhmiä kasvamaan omaan parhaaseen mahdolliseen potentiaaliin.

Yhteystiedot: 045 316 2266, ohjauspolku@gmail.com

Myötätuulia – Siivet kantaa / Lea Revonmäki

Merkonomi, Sosionomi AMK
Rentoutusvalmentaja SHL, Positive Psychology Practitioner TM, Int Health Coach (valm. 2023), työkykykoordinaattori

Luonto on lähellä sydäntäni ja vapaa-aikaa vietänkin mahdollisuuksien mukaan pitkälti luonnon ja vesistön äärellä myös mökkeillen. Rentoutuminen ja palautuminen arjen eri tilanteiden ja haasteiden keskellä auttaa jaksamaan ja tukee kokonaisvaltaisesti hyvinvointia. Omien voimavarojen ja vahvuuksien tunnistaminen auttaa matkalla kohti omaa tavoitetta ja päämäärää, olipa se sitten millä elämänalueella tahansa. Ratkaisun avaimet ja vastaukset löytyvät meidän kunkin sisältä, kun vain otamme aikaa ja pysähdymme oman tilanteen äärelle.

Rentoutusvalmentajana ja tulevana Int Health Coachina voin auttaa sinua selkiyttämään tilannettasi, oivaltamaan ne asiat, jotka ovat sinulle itsellesi tärkeitä. Voin auttaa ja kannustaa sinua pääsemään kohti tavoitteitasi sekä löytämään ne asiat, jotka palvelevat sinua tekemään tarvittavia muutoksia omassa elämässäsi. Asiakaslähtöisesti ja luottamuksella. Olet oman elämäsi paras asiantuntija. Ei se päämäärä vaan matka <3

Yhteystiedot: 041 312 7897, revonleax@gmail.com

Seksuaaliterapia Lupa Lempeen / Tiia Mikkonen

Terveydenhoitaja AMK, auktorisoitu seksuaalineuvoja (SSS), seksuaaliterapeutti (4/2023, opinnot meneillään)

Seksuaalisuus kuuluu kaikille – jokaiselle meistä omanlaisenaan. Haluan edistää seksuaaliterveyttä sekä seksuaalista hyvinvointia. Murtaa mahdollisia seksuaalisuuteen liittyviä myyttejä, jotka ovat omiaan aiheuttamaan turhaan huonommuuden tunnetta, häpeääkin. Auttaa löytämään keinoja kommunikoida, jos puhuminen, asioiden esille tuominen on haastavaa. Tutustuminen itseensä ja omaan seksuaalisuuteen on matka, jota ei ole koskaan liian myöhäistä aloittaa. Sama koskee myös suhteita, tutustumismatkaa voi tehdä myös yhdessä.

Minulle on tärkeää, että vastaanottoni on paikka, jonne asiakas voi tulla juuri sellaisena kuin on, itselleen tärkeä aihe mukanaan – mikään aihe ei ole toista huonompi tai vähäpätöisempi. Vastaanotollani on lupa keskustelulle – aiheesta kuin aiheesta. Jos (ja kun) en kaikkea tietenkään tiedä, otan asiasta selvää ja tarvittaessa myös ohjaan eteenpäin.

Omassa elämässä rakastan musiikin kuuntelua (isolla, kuulo kiittää), tanssia, laulua, luontoa. Tietenkin myös läheisten ja ystävien kanssa vietettyä aikaa.

Yhteystiedot: 044 241 2290, lupalempeen@gmail.com

Hyvinvointistudio Linda M. / Linda Määttä

Hieroja/urheiluhieroja

Hei olen Linda toiselta nimeltä ”äiti” kolmelle lapselleni! Valmistuin Oulun Hieroja-Akatemiasta 2014, jossa erikoistuminen oli suoraan urheiluhierontaan. Olen innokas oppimaan lisää tältä alalta ja päivitän osaamista erilaisin koulutuksin tasaisin väliajoin. Urheilu on aina ollut lähellä sydäntäni. Nuoruudessani olen harrastanut kilpauintia, mistä olen oppinut valtavasti sinnikkyyttä ja ymmärrystä kehohuollon tärkeydestä. Nykyisin liikkumiseni tavoitteena on monipuolisuus, hyvä olo ja itsensä kuuntelu. Tätä haluan myös jakaa asiakkailleni. Keho kyllä kertoo mikä on juuri sinulle hyväksi! Lämpimästi tervetuloa hierontaan!

Yhteystiedot:  041 318 0027, info@hyvinvointistudiolindam.com
www.hyvinvointistudiolindam.com

Tmi Johanna Virolainen

EFT ohjaaja

Olen koulutettu EFT ohjaaja ja autan asiakkaitani lempeästi oivaltamaan ja näkemään omat piilossa lymyävät rajoittavat uskomuksensa. Ohjauksessani asiakkaani pääsevät turvallisessa ja luottamuksellisessa tilanteessa purkamaan nämä kenties vuosia painaneet haasteet, oli kyseessä sitten mielen möröt, fobiat, fyysiset oireet tai haasteet ihmissuhteissa. Teen ohjauksia ensisijaisesti etänä, mutta haluan tarjota myös lähikohtaamisen mahdollisuuden Filiassa.

Olen itse käyttänyt EFT:tä jo vuosia sekä itseeni että perheeseeni. Olen kahden lapsen äiti, ja aiempi työtausta minulla on projektinhallinnassa, matkailussa, b2b tapahtumatuotannossa, asiakaspalvelussa sekä myynnissä ja markkinoinnissa. Näin ollen ymmärrän hyvin haasteita ja paineita, joita asiakkaani kohtaavat jokapäiväisessä elämässään.
Vapaa-aikani kuluu perheen parissa ja luonnossa liikkuen. Muita intohimojani ovat maalaaminen, valokuvaus ja jooga.

Yhteystiedot: 040 779 4388, eft.johanna@gmail.com
https://johannavirolainen.com

Anna´s Tunne / Anna Seiteri

Lähihoitaja, Palveluneuvoja, MedikaNova Refleksologi/Vyöhyketerapeutti opiskelija

Olen 37-vuotias ja asun koillismaalla, perheeseen kuuluu puoliso ja kaksi tytärtä.
 
Minulle luonto ja siellä liikkuminen on tärkeä osa elämää, jossa voi palautua. 
Refleksologian opiskelijana haluan auttaa ihmisiä voimaan paremmin ja rentoutumaan luonnollisilla tavoilla ja oppia luonnonlääketieteen saralla ihmisten hyvinvointia edistävää työtä. 
 

Refleksologia/Vyöhyketerapia on hoitomuoto, jossa jonkin kehon alueen toimintahäiriötä hoidetaan yleensä alueelta, pisteeltä tai linjalta, joka sijaitsee muualla kuin itse ongelma-alueelta. Vyöhykkeitä ja heijasteita stimuloimalla tasapainotetaan kehoa, mieltä ja tunteita. Hoidot sopivat vauvasta vanhuksiin. Hoidon aikana ei tehdä diagnooseja, vaan hoidot tehdään terveyden tukemisen periaatteella. Hoidolla aktivoidaan kehon omia parantavia voimavaroja. Koko kehon vyöhyketerapiassa käytetään useita eri puolilla kehossa olevia heijastejärjestelmiä. Hoito tapahtuu iholle eri tekniikoin painelemalla sormin tai vyöhykepuikoilla, joilla voidaan käsitellä myös erityisen tarkkoja pisteitä. Hoito on kivutonta. Vyöhyketerapialla on saatu hyviä hoitotuloksia erilaisten ongelmien kuten unettomuuden, tuki-ja liikuntaelinvaivoihin tai vauvojen koliikki- tai vatsavaivojen hoidossa.

 
Yhteystiedot: 040 763 1694, annastunne@gmail.com

 

Scroll to Top
Vieritä ylös