Tutustu Filiaperheeseen

Rakkaudella, Riikka / Riikka Vääräniemi-Käsmä

Sosionomi (YAMK), työnohjaaja STOry, kognitiivinen lyhytterapeutti, taideterapiaohjaaja (valm. 2023), mentaalivalmentaja (SHL), hypnoosivalmentaja (SHL), rentoutusvalmentaja (SHL), neuropsykiatrinen valmentaja, voimauttavan valokuvan lisensoitu menetelmäohjaaja, luontohoivaohjaaja

Olen inhimillisyyden ja itsetuntemuksen puolesta puhuja, elämän tutkija ja mörköjen ystävä Kuusamosta. Olen saanut syntymälahjana erityisen virittäytymiskyvyn sekä valmiuden kohdata, kuulla ja nähdä ihmistä monitaajuisesti. Olen kehittänyt syntymälahjojani sekä muita taitoja identiteettityöhön ja työhyvinvointiin liittyen lukuisilla koulutuksilla. Intuitio on tärkein työvälineeni ja työskentelytapani on voimavarakeskeinen ja integratiivinen. Teen työtäni suurella sydämellä ja rakkaus on luonnollinen osa ammatillisuuttani.

Autan Sinua tutustumaan omiin varjokohtiisi ja pääsemään sopuun niiden kanssa. Yhdessä etsimme ja löydämme Sinulle sopivia keinoja, jotka auttavat jaksamaan paremmin. Ylläpidämme ja vahvistamme vahvuuksiasi, tietysti puramme kaikenlaisia esteitä ja rakennamme uutta. 

Yhteystiedot: 045 128 0339, riikka@rakkaudellariikka.fi
www.rakkaudellariikka.fi

Naisten FysioLinja / Henna Linjakumpu

Fysioterapeutti (AMK), liikunnanohjaaja (AMK), äitiysfysioterapeutti, lantionpohjan fysioterapeutti, Mama Massage® -äitiyshierontakoulutus

Olen innostuja ja innostaja, lempeä ohjaaja sekä kehorauhan kannattaja. Itsekin äiti kahdelle ihanalle pojalle ja äitiysfysioterapeuttina haluan auttaa toisia äitejä pitämään huolta itsestään. Missionani on saada kaikki Kuusamon naiset voimaan hyvin kehoissaan. Iällä ja elämäntilanteella ei ole väliä – kaikki naiset ovat tervetulleita vastaanotolleni! Fysioterapeuttinen näkemykseni on kokonaisvaltainen ja asiakaslähtöinen. Yrittäjyys ei ole ollut minulle selvä valinta ja päämäärä, mutta se näyttää mahdollistavan minulle sen, että voin työskennellä asioiden parissa mille sydämeni sykkii. Naisten terveyden ja hyvinvoinnin lisäksi tanssi on sellainen asia, jota rakastan ja samalla se on osa työtäni.

Yhteystiedot: 0400 523 056, henna@naistenfysiolinja.fi
www.naistenfysiolinja.fi

Reijo Enqvist

Urheiluhieroja/hieroja, osteopatian opintoja 

Olen nuori ikäloppu, asiakkaideni fyysisen hyvinvoinnin ”vartija”.Tärkein kouluni on elämänkoulu, joten tittelit sikseen. Pyrin kurssittamaan ja päivittämään tietotaitoani asiakkaitteni hyväksi vuosittain. Sydämeni sykkii työlleni eli omaan voimakkaan halun auttaa ihmisiä heidän fyysisissä ongelmissaan. Keho on niin kokonaisvaltainen, että aina kivun aiheuttaja ei ole siellä missä kipu tuntuu. Tämä luo kaipaamiani haasteita työhöni, mikä pitää focukseni aina hoitotapahtuman hetkessä. 

Tuli ja vesi (luonto) ovat elementtini, jotka auttavat jaksamaan työssäni. Harrastukseni liittyvät luontoon ja käsillä tekemiseen. Olen ollut yrittäjä jo 30 vuotta ja tiedostan hyvin yrittäjyyden hyvät ja huonot puolet. Kiitos pitkästä urastani kuuluukin juuri asiakkailleni, jotka ovat urani mahdollistaneet.

Yhteystiedot: 0400 689 566, rekke.enqvist@gmail.com

PintaaSyvemmälle / Erja Kurtti 

Kvanttihoitaja

Olen 28-vuotias kolmen ihanan lapsen äiti. Lapset on opettaneet minua elämässäni eniten, etenkin sen kuinka tärkeää on olla sydän auki. <3 Haluan auttaa ihmisiä avaamaan enemmän omaa sydäntään ja oppimaan kuuntelemaan sitä viisautta mikä meissä kaikissa on sisällä. PintaaSyvemmälle nimi kertoo sen mitä työssäni teen, oli haaste mikä tahansa. Autan sinua mm. löytämään juurisyyn sille mistä haaste on saanut alkunsa, koksa se on isoin avain eteenpäin. 

On ihana päästä toteuttamaan omaa unelmaa, auttaa ihmisiä ja tehdä työtä sydämestä. Luonto on ehdottomasti mulle se voimaannuttavin paikka. Toki perhe ja ystävät on kaikki kaikessa. <3 Rakastan syvällisiä keskusteluja ja uusien ihmisten kohtaamisia. Tykkään myös rustailla runoja ja lauluja. 

Yhteystiedot: 045 326 4863, pintaasyvemmalle21@gmail.com

Rentouden tila / Mari Hietala

Lähihoitaja, Hermoratahierojan pk, Intialainen päähieronta, Raindrop, Kalevalainen jäsenkorjaus 2.vuoden opiskelija

Mä oon 35-vuotias kuusamolainen 4 lapsen äiti. Elämän iloja mulle arjessa antaa perhe, ystävät ja luonto. Saan voimaa veden liplatuksesta, syvällisistä keskusteluista, musiikista, auringosta ja kohtaamisista ihmisten kans. Kuuntelen mun sydämen ääntä ja menen pienin askelin kohti unelmiani, yrittäjyys on yksi niistä.

Yhteystiedot: 041 313 9022, rentoudentila@gmail.com 

Heal & Sound Kuusamo /Johanna Järvinen

Markkinointimerkonomi, Peter Hess äänimaljahieroja, Brain Relief -hoitaja

Olen monialainen yrittäjä ja päätoiminen yrittäjyyteni painottuu markkinointi- ja mainosalaan. Mainosalan työn ohella, toisessa työssäni Filiassa, autan ihmisiä rentoutumaan. Omassa elämässä läpikäydyt kokemukset vahvistivat tietoa siitä, kuinka suuri voima mielellä on koko kehon hyvinvoinnissa. Keho ja mieli on yksi kokonaisuus, molemmista pitää pitää huolta. Työni on rentoutushoitojen ja -hierontojen parissa. Sydäntäni lähellä ovat ehdottomasti äänimaljat. Niiden tuottamat äänet ja värähtely ovat äärimmäisen rentouttavia, rauhoittavia ja saavuttavat kerralla myös isompiakin ihmismääriä (toimii siis myös ryhmärentoutuksena). 

Työunelmien vastapainoksi vapaa-ajallani sytyn valokuvaamisesta ja luonnosta. Teen kävelyretkiä kameran kanssa, ihastelen luonnon kauneutta, rauhaa ja hiljaisuutta. Näistä kävelyretkistä on tullut minulle suuri henkireikä ja voimavara.

Yhteystiedot: 040 777 7537, healandsound@gmail.com

Ohjauspolku / Kati Savolainen

KM, luokanopettaja, opinto-ohjaaja ja rehtori, yhteisöpedagogi AMK, työnohjaaja STOry, mentaalivalmentaja (SHL), hypnoosivalmentaja (SHL), rentoutusvalmentaja (SHL), VERME vertaisryhmämentori, voimakehä valmentaja

Ajattelen, että jokaisella ihmisellä on kaikki ne ominaisuudet, kyvyt ja vahvuudet, joiden kautta hän voi kasvaa ja kehittyä ammatillisesti ja yksilönä.  Minun roolini on auttaa ja ohjata yksilöitä tunnistamaan ne ja tukea häntä löytämään mahdollisuuksia niiden hyödyntämiseen omassa elämässä. Kun yksilö löytää ratkaisun, hän voimautuu ja tämä sisäinen innostus joka heijastuu ulospäin aktiivisena toimintana on se, mikä on palveluni tavoitteena. Tämä ajatusmaailma on ohjannut minua hakemaan itselle kokemusta, tietoa ja osaamista, että voisin auttaa yksilöitä ja ryhmiä kasvamaan omaan parhaaseen mahdolliseen potentiaaliin.

Yhteystiedot: 045 316 2266, ohjauspolku@gmail.com

ValonVoima / Elina Sassi

Lähihoitaja, Vyöhyketerapeutti (MVT), BodyMind Energy Balancing Method (Energeettinen jäsenkorjaaja) -opiskelija, vauvahieronnan ja intialaiset päähieronnan kurssit, useita erilaisia henkiseen kasvuun liittyviä kursseja 

Olen kuusamolainen viiden lapsen äiti. Minua on aina kiinnostanut miten ihmismieli- ja tunteet vaikuttavat kehoon. Kiinnostuin kehoterapioista kun lapseni olivat pieniä, jolloin saimme ison avun vauvan itkuisuuteen mm. vyöhyketerapiasta. Vaikka olenkin työskennellyt paljon erilaisten ihmisen parissa, suurimpia ja parhaimpia opettajiani elämässäni ovat olleet omat lapset. 

Yrittäminen on ollut iso unelmani ja olen onnellinen että olen askeleen lähempänä unelmaani. Voimaannun parhaiten luonnossa liikkumisesta ja kuvaamisesta, perheen ja ystävien kanssa olemisesta. 

Yhteystiedot: 044 230 5639, valonvoima3@gmail.com

Myötätuulia – Siivet kantaa / Lea Revonmäki

Merkonomi, Sosionomi AMK
Rentoutusvalmentaja SHL, Positive Psychology Practitioner TM, Int Health Coach (valm. 2023), työkykykoordinaattori

Luonto on lähellä sydäntäni ja vapaa-aikaa vietänkin mahdollisuuksien mukaan pitkälti luonnon ja vesistön äärellä myös mökkeillen. Rentoutuminen ja palautuminen arjen eri tilanteiden ja haasteiden keskellä auttaa jaksamaan ja tukee kokonaisvaltaisesti hyvinvointia. Omien voimavarojen ja vahvuuksien tunnistaminen auttaa matkalla kohti omaa tavoitetta ja päämäärää, olipa se sitten millä elämänalueella tahansa. Ratkaisun avaimet ja vastaukset löytyvät meidän kunkin sisältä, kun vain otamme aikaa ja pysähdymme oman tilanteen äärelle.

Rentoutusvalmentajana ja tulevana Int Health Coachina voin auttaa sinua selkiyttämään tilannettasi, oivaltamaan ne asiat, jotka ovat sinulle itsellesi tärkeitä. Voin auttaa ja kannustaa sinua pääsemään kohti tavoitteitasi sekä löytämään ne asiat, jotka palvelevat sinua tekemään tarvittavia muutoksia omassa elämässäsi. Asiakaslähtöisesti ja luottamuksella. Olet oman elämäsi paras asiantuntija. Ei se päämäärä vaan matka <3

Yhteystiedot: 041 312 7897, revonleax@gmail.com

Vieritä ylös