ILON JA HYVINVOINNIN TAPAHTUMA 9-10.6.22 KUUSAMOSSA!

I LOVE Q on lämminhenkinen hyvinvointitapahtuma Kuusamossa, jossa on mielenkiintoisia luentoja ja työpajoja. Tänä vuonna tapahtuman teemana on seksuaalisuus. Mukana on lisäksi hyvinvointiin liittyviä näytteilleasettajia eri aloilta. Tapahtuma järjestetään Kuusamotalolla (Kaarlo Hännisen tie 2, Kuusamo).

Tule mukaan nauttimaan mukavasta ja rennosta tunnelmasta!

TORSTAI 9.6.22

PERJANTAI 10.6.22

*muutokset ovat mahdollisia

TYÖPAJAT

Täältä löydät lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet työpajoihin! Moniin työpajoihin paikat jaetaan jo ennakkoon, varaa oma paikkasi! Tervetuloa!

NÄYTTEILLEASETTAJAT

Tapahtumassa on näytteilleasettajia hyvinvoinnin parista monialaisesti. Tapahtuma on loistava tilaisuus tavata uusia asiakkaita, esitellä tuotteita tai tehdä näytehoitoja!

LIPUT

Päivälippu 12€

2 päivää 20€

Lipulla pääset sisään tapahtumaan ja pääset osallistumaan luentoihin, osaan työpajoista sekä tutustumaan näytteilleasettajien esittelypöytiin. Osa työpajoista on maksullisia.

Liput ostetaan Kuusamotalon lipunmyynnissä ja lippujen ennakkomyynti on parhaillaan käynnissä! 40 ensimmäinen lipunostaja saa ilmaisen ämpärin! Yhteen ämpäriin on piilotettu lahjakortti, jolla voittaja saa ilmaisen rentoutussession itselleen sekä neljälle ystävälleen!

Lipulla saat myös ilmaisen sisäänpääsyn I love Q -jatkoille Quplaan 10.6.22, jossa ohjelmassa on huikea Burleski-show klo 22.30. 

JATKOT

I love Q:n jatkot vietetään tietysti taas Quplassa perjantaina 10.6.22.

Quplassa on ohjelmassa huikea Burleskishow klo 22.30, illan teemana on myös sinkkubileet, jonne tietysti on tervetulleita kaikki parisuhdestatuksesta riippumatta. 

9-10.6.2022
Kuusamossa

YHTEISTYÖSSÄ:

Scroll to Top
Vieritä ylös