Ilon ja hyvinvoinnin tapahtuma Kuusamossa 9-10.6.2022!

I love Q on lämminhenkinen hyvinvointitapahtuma Kuusamossa, jossa on mielenkiintoisia luentoja ja työpajoja. Tänä vuonna tapahtuman teemana on seksuaalisuus. Ohjelma julkaistaan piakkoin!

Mukana on hyvinvointiin liittyviä näytteilleasettajia eri aloilta. Lista näytteilleasettajista julkaistaa myöhemmin näillä sivuilla. Tapahtuma järjestetään Kuusamotalolla (Kaarlo Hännisen tie 2, Kuusamo).
 
Tule mukaan nauttimaan mukavasta ja rennosta tunnelmasta!

OHJELMA

Tapahtuman ohjelma aikatauluineen on nyt julkaistu! Onkohan näin laajaa kattausta nähty Pohjois-Suomessa seksuaalisuusaiheesta! Tervetuloa!

NÄYTTEILLEASETTAJAT

Tapahtumassa on näytteilleasettajia hyvinvoinnin parista monialaisesti. Tapahtuma on loistava tilaisuus tavata uusia asiakkaita, esitellä tuotteita tai tehdä näytehoitoja!

LIPUT

Päivälippu 12€

2 päivää 20€

Lipulla pääset sisään tapahtumaan ja pääset osallistumaan luentoihin, osaan työpajoista sekä tutustumaan näytteilleasettajien esittelypöytiin. Osa työpajoista on maksullisia.

Lipulla saat myös ilmaisen sisäänpääsyn I love Q -jatkoille Quplaan 10.6.22, jossa ohjelmassa on huikea Burleski-show klo 22.30. 

9-10.6.2022
Kuusamossa

YHTEISTYÖSSÄ:

Vieritä ylös