Rekisteriseloste

Kehon ja mielenkeskus Filia
Kaiterantie 16, 93600 Kuusamo
045 1280339
Y-tunnus 2253362-5

Kehonjamielenkeskusfilia.fi sivustolla kerätään seuraavia rekistereitä:

  1. Sähköpostilistan rekisteri (uutiskirje)
  2. Markkinointirekisteri
  3. Asiakasrekisteri (Vello sähköinen ajanvaraus)

TIETOJEN HANKINTA

Asiakasta koskevat tiedot saadaan säännönmukaisesti:
1. Asiakkaalta itseltään, jos hän tilaa uutiskirjeen tai pyytää s-postilistalle
liittymistä yhteydenotto- / tilauslomakkeella.

2. Evästeiden taikka muiden vastaavien tekniikoiden avulla.

3. Sähköinen ajanvaraamisen yhteydessä.

REKISTERIN SISÄLTÄMÄT TIEDOT 

  1. Sähköpostilistan rekisteri (uutiskirje) 
    – s-postiosoite

2. Markkinointirekisteri
– Henkilöitymättömät kävijätiedot statistiikkaa, sivuston ja palvelujen
kehittämistä sekä markkinoinnin kohdentamista varten.

3. Ajanvarausjärjestelmässä ne tiedot mitä asiakas itse antaa (vähintään etunimi, sukunimi ja sähköposti.

HENKILÖTIETOJEN KÄSITTELY

Kehonjamielenkeskusfilia.fi ylläpitämiä rekisteritietoja käytetään palvelun tuottamiseen ja
kehittämiseen sekä analysointiin, markkinointiin ja tilastointiin.
Käyttäjän yhteystietoja sekä muita käyttäjän itse antamia tietoja käytetään
henkilötietolain sallimissa rajoissa.

 

LINKIT KOLMANSIEN OSAPUOLIEN VERKKOSIVUILLE

Bannerit, blogitekstit ja uutiskirjeet voivat sisältää linkkejä kolmansien osapuolten
verkkosivustoille. Linkitetyt verkkosivustot eivät ole yrityksen hallinnassa, eikä
se vastaa kolmansien osapuolten verkkosivustojen sisällöstä tai verkkosivustojen
sisältämistä linkeistä. 

TIETOJEN TARKISTAMINEN

Yritys ei tarkista asiakkaan antamien henkilötietojen oikeellisuutta. Jäsen voi
muuttaa, täydentää ja poistaa asiakastietojaan jokaisen uutiskirjeen lopussa olevien
linkkien kautta. Rekisterin ylläpitoon tarvittavat tiedot poistetaan
jäsenen tunnistetiedoista sen jälkeen, kun niiden säilyttäminen ei ole enää
tarpeellista.

EVÄSTEET

Yritys kerää evästeiden avulla henkilöitymättömiä kävijätietoja Kehonjamielenkeskusfilia.fi –
sivustoilla vierailevilta henkilöiltä. Tietoja käytetään sivuston ja liiketoiminnan
kehittämiseen sekä mainosten kohdentamiseen. Muut verkkosivustot, joille
mahdollisia linkkejä on, keräävät ja hyödyntävät evästeitä heidän tarpeidensa
mukaan. Henkilön tulee itse hyväksyä jokaisen sivuston evästeet itse. Mikäli
henkilö ei hyväksy, että hänestä kerätään tietoja, kyseisen sivuston käyttö tulee
välittömästi lopettaa.

Sivusto käyttää Google-palveluita, kuten Analyticsiä ja Tag Manageria kävijäseurantaan,
markkinoinnin kohdennukseen ja sivuston käyttökokemuksen parantamiseen.
Voit lukea täältä, miten Google käyttää saatavilla olevia tietoja >>.

REKISTERIN SUOJAUKSEN PERIAATTEET

Jos rekisteriaineistoa on syytä säilyttää fyysisessä muodossa, säilytetään se
lukitussa tilassa. Sähköisessä muodossa oleva aineisto kerätään Creammailer-
sähköpostiohjelman ja Vello-ajanvarausohjelman tietokantoihin, jotka on suojattu
salasanoilla. 

Kehonjamielenkeskusfilia.fi päivittää kotisivunsa itse eikä kolmansilla osapuolilla ole pääsyä kotisivujen
tietoihin tai muihinkaan järjestelmiin. 

Tiedot on suojattu monimutkaisilla salasanoilla, palomuureilla ja muilla
tavanomaisilla tietoturvatoimenpiteillä tietomurtoja ja
palvelunestohyökkäyksiä vastaan. Tiedot sijaitsevat fyysisesti tarkkaan
vartioidussa palvelinsalissa EU:n alueella. Kaikkea pääsyä henkilötietoon
valvotaan hyvien tapojen mukaisesti.
Rekisteristä ei tehdä fyysisiä kopioita eikä aineistoa käsitellä manuaalisesti.
Käyttäjärekisterin tietoja ei luovuteta suoramarkkinointitarkoituksiin. Tietoja
voidaan henkilötietolain sallimissa rajoissa siirtää EU:n tai Euroopan
talousalueen ulkopuolella sijaitsevalle palvelimelle tallennettavaksi ja
käsiteltäväksi rekisterinpitäjän lukuun.

REKISTERISELOSTEEN SAATAVUUS

Käyttäjällä on oikeus tarkastaa, mitä häntä koskevia tietoja henkilörekisteriin on
talletettu sekä oikeus vaatia rekisterissä olevan virheellisen tiedon korjaamista.
Käyttäjällä on myös oikeus vaatia kaikkien itseään koskevien tietojen poistamista
rekisteristä. Tarkastuspyyntö tulee lähettää kirjallisesti sähköpostilla osoitteeseen
info@kehonjamielenkeskusfilia.fi

LISÄTIETOJA

Rekisteriin liittyvissä kysymyksissä voit olla yhteydessä sähköpostilla
info@kehonjamielenkeskusfilia.fi
Rekisteriseloste päivitetty 1.1.2022.

Vieritä ylös