Rentouttavat, palauttavat ja aktivoivat Neurosonic-hoidot

Neurosonic palauttaa ja rentouttaa kehoa, jolloin myös mielellä on helpompi rauhoittua. Neurosonic lähettää kehoon erittäin matalataajuista värähtelyä, joka edistää kehon luonnollisia korjaavia ominaisuuksia. Värähtelyllä vaikutetaan suoraan autonomiseen hermostoon, jolloin mielen ei tarvitse työskennellä rentoutuakseen. Neurosonic-hoidot ohjaavat kehoa meditaation kaltaiseen tilaan, jolloin palautuminen nopeutuu ja tehostuu. Hermoston mekanismit aktivoituvat, jolloin stressiperäiset oireet, kuten ahdistus, unihäiriöt ja asiakaskokemusten mukaan myös kipu helpottuu.

TUTUSTUMISTARJOUS FILIAN ASIAKKAILLE! 

Syys- ja lokakuussa 2022 pääset Neurosonic-hoitoihin Filian asiakaskäyntisi yhteydessä ainoastaan 5€ hintaan. Oma Filian työntekijäsi opastaa sinua laitteen käytössä ja auttaa valitsemaan sinulle sopivan ohjelman. Varausohjeet sekä sähköisen ajanvarauksen löydät selaamalla tätä sivua alaspäin.

HELPOTUSTA STRESSIIN JA UNIVAIKEUKSIIN

Hoidon aikana lihasten värähtely saa muutoksia hormoni- ja välittäjäaine toiminnassa sekä verenkierrossa ja aineenvaihdunnassa. Kun tähän lisätään hoidon syvärentouttava psyykkinen vaikutus, saadaan autonomisen  hermoston tila laskemaan nopeasti jopa muutamalla hoitokerralla.

Etsitkö helpotusta jatkuvaan stressiin tai univaikeuksiin? Neurosonic -hoitojen kestot ovat 10-41 minuuttia, joten voit pistäytyä kokeilemaan vaikka kesken työpäivän. Matalataajuusvärähtely on äärimmäisen rentouttavaa ja sen avulla palautuminen fyysisestä tai psyykkisestä rasituksesta on nopeaa. Suomessa kehitetty Neurosonic on helppo, turvallinen ja luonnollinen hoitomuoto.

Värähtely toimii samalla alueella kuin kehon kudosten omat värähtelyt ja tämän vuoksi sivuoireiden mahdollisuus on vähäinen. Joillekin voi tulla sivuoireina huonovointisuutta tai päänsärkyä, mutta tämä yleensä poistuu 1-2 käyttökerran jälkeen. Välttääksesi huonovointisuutta tai päänsärkyä laitteen käytön jälkeen, suosittelemme juomaan ohjelman jälkeen reilusti vettä.

MILLOIN ET VOI KÄYDÄ NEUROSONIC-HOIDOISSA

Laitteen käytöllä ei ole ikärajoituksia. Jos sinulla on epilepsia, migreeni tai jokin muu aivoihin vaikuttava ja tämän seurauksena vakavia oireita tuottava sairaus, älä käytä lainkaan aktivoivia ohjelmia. Edellä mainituissa tilanteissa suosittelemme, ettei värähtelyä suunnata pään alueelle lainkaan.

Jos sinulla on jokin seuraavista, älä käytä laitetta:

 • Akuutti tulehdustila
 • Akuutti veritulppa
 • Aktiivinen syöpä
 • Flunssa ja kuume
 • Raskaus
 • Välilevyn pullistumat akuutissa vaiheessa
 • Vakava silmäsairaus (mykiön tai linssin irtoamisen vaara, silmäleikkaus)
 • Jos sinut on juuri avoleikattu tai sinulla on jokin muu verenvuodon vaara
 • Jos olet ottanut rokotuksen, älä käytä Neurosonicia 24-tuntiin rokotteen ottamisesta.

Jos laitteen käyttö arveluttaa, keskustele asiasta oman lääkärisi kanssa.

NÄIN LUNASTAT TARJOUKSEN

 • Varaa aika jo ennakkoon Filia-käyntisi yhteyteen mikäli haluat  varmistaa ennakkoon että kyseinen aika on vapaa, voit varata ajan myös lyhyellä varoajalla (vaikkapa asiakaskäynnillä), mikäli hoitolassa sattuu olemaan vapaita aikoja
 • Valitse ajanvarauksesta ”tutustumistarjous”
 • Neurosonic-hoito maksetaan varaamisen yhteydessä sähköisessä ajanvarausjärjestelmässä
 •  Järjestelmä varaa sinulle automaattisesti 45 min aikaa, voit kuitenkin poistua jo aikaisemmin jos valitset lyhyemmän ohjelman
 • Mainitse Filia-käynnilläsi että olet varannut ajan Neurosonic-hoitolaan niin oma työntekijäsi opastaa sinua valitsemaan tilanteeseesi sopivan ohjelman

HINNASTO

Neurosonic-hoito 10-20 min 15€
Neurosonic-hoito 24-41 min 25€

Neurosonic sarjahoidot Filian asiakkaille 
5 kpl Neurosonic-hoitoja (10-41 min hoidot) 60€
10 kpl Neurosonic-hoitoja (10-41 min hoidot 100€
*sarjahoidot ovat käytettävissä 3kk ostopäivästä. Sovi ostamisesta puhelimitse Filian Riikan kanssa 045 1280 339

Yksilöllinen rentoutusvalmennus 60+30 min / 60€
*sis henkilökohtainen rentoutusvalmennus 60 min, jossa kartoitetaan sinulle sopivia keinoja rentoutua ja palautua paremmin, sekä 30 min Neurosonic-hoidon sekä suosituksen sinulle sopivista Neurosonic-hoidoista) Ajanvaraus tekstarilla 045 1280 339

Sähköinen ajanvaraus

Vieritä ylös