Rentouttavat, palauttavat ja aktivoivat Neurosonic-hoidot

Neurosonic palauttaa ja rentouttaa kehoa, jolloin myös mielellä on helpompi rauhoittua. Neurosonic lähettää kehoon erittäin matalataajuista värähtelyä, joka edistää kehon luonnollisia korjaavia ominaisuuksia. Värähtelyllä vaikutetaan suoraan autonomiseen hermostoon, jolloin mielen ei tarvitse työskennellä rentoutuakseen. Neurosonic-hoidot ohjaavat kehoa meditaation kaltaiseen tilaan, jolloin palautuminen nopeutuu ja tehostuu. Hermoston mekanismit aktivoituvat, jolloin stressiperäiset oireet, kuten ahdistus, unihäiriöt ja asiakaskokemusten mukaan myös kipu helpottuu.

Etsitkö helpotusta jatkuvaan stressiin tai univaikeuksiin? Neurosonic -hoitojen kestot ovat 10-42 minuuttia, joten voit pistäytyä kokeilemaan vaikka kesken työpäivän. Matalataajuusvärähtely on äärimmäisen rentouttavaa ja sen avulla palautuminen fyysisestä tai psyykkisestä rasituksesta on nopeaa. Suomessa kehitetty Neurosonic on helppo, turvallinen ja luonnollinen hoitomuoto, eikä sillä ole sivuvaikutuksia.

RENTOUTTAVAT OHJELMAT

Käytä näitä Neurosonic -ohjelmia halutessasi edistää unen laatua, lihasten rentoutumista, lievittääksesi stressiä tai päänsärkyä. Ohjelmat saattavat olla aluksi erittäin väsyttäviä, jos univelkaa on kertynyt pidemmältä ajalta. Myös verenpaineen aleneminen on mahdollista.

10 minuutin ohjelma:

Ohjelma lievittää voimakkaita lihasjännityksiä, päänsärkyjä sekä lihassärkyä. Soveltuu hyvin keskellä päivää käytettäväksi virkistävän vaikutuksen vuoksi. Neurologisissa oireissa ohjelman avulla voidaan lievittää spastisuutta tehokkaasti.

20 minuutin ohjelma:

Käytä ohjelmaa erityisesti selän alueen kipujen ja lihasjännityksen lievitykseen. Voidaan käyttää myös rentouttavana koko kehon ohjelmana, joka lievittää stressiä ja edistää unen laatua.

25 minuutin ohjelma:

Ohjelma sisältää rauhoittavia/rentouttavia jaksoja. Käytä ohjelmaa aloittaessasi laitteen käytön ja aina kun on unihäiriöitä, sillä ohjelma on suunniteltu erityisesti unihäiriöiden ja stressin oireiden lievitykseen.

39 minuutin ohjelma:

Ohjelma sisältää rauhoittavia/rentouttavia jaksoja sekä yhden hierovan jakson. Vaikutukset ovat samantyyppiset vaikutukset kuin 25 min. rentoutusohjelmalla, mutta aktivoi enemmän aineenvaihduntaa. Erittäin rentouttava.

PALAUTTAVAT OHJELMAT

Käytä näitä Neurosonic -ohjelmia fyysisen ja psyykkisen palautumisen edistämiseen. Ohjelmat sisältävät rentouttavia sekä stimuloivia jaksoja, jotka edistävät verenkiertoa ja nestekiertoa ja rentouttavat lihaksia. Voit käyttää ohjelmia myös erilaisten kiputilojen lievitykseen, turvotuksen lievitykseen ja verenkierron edistämiseen sekä vatsan toiminnan aktivoimiseen. Palauttavilla Neurosonic -ohjelmilla saattaa olla voimakas nestekiertoa lisäävä vaikutus, joten on tärkeää juoda nestettä aina hoidon jälkeen.

37 minuutin ohjelma:

Ohjelma on tarkoitettu fyysisen ja psyykkisen palautumisen edistämiseen. Lisää voimakkaasti verenkiertoa ja nestekiertoa ja rentouttaa samalla lihaksia. Erittäin hyvä ohjelma mm. kivun ja turvotuksen hoitoon.

41 minuutin ohjelma:

Käytä ohjelmaa palautumiseen ja unen laadun edistämiseen. Ohjelma rentouttaa lihaksia voimakkaasti ja edistää unen laatua. Hyvä yhdistelmäohjelma unihäiriöiden, lihasjännityksen, päänsäryn, kipujen, turvotuksen ja huonon ääreisverenkierron hoitoon.

kehonjamielenkeskusfilia

AKTIVOIVAT OHJELMAT

Ohjelmat on tarkoitettu aktivoimaan vireystilaa stimuloimalla aineenvaihduntaa ja tarjoamaan samalla lyhyt, rentouttava hetki. Näiden yhdistelmänä hoidon jälkeinen vireystila paranee. Voit käyttää näitä Neurosonic -ohjelmia myös ennen liikuntaa lihasten lämmittelyyn. Aktivoivat ohjelmat soveltuvat erittäin hyvin myös ADHD-henkilöille.

12 minuutin ohjelma:

Lyhyt rentoutus/hieronta vireystilan aktivoimiseen, lihasjännityksen lievitykseen, päänsärkyyn ja kesken päivän rentoutumiseen.

24 minuutin ohjelma:

Ohjelma on tarkoitettu koko kehon aktivointiin. Sopii aktiiviliikkujalle ja esimerkiksi neurologiseen kuntoutukseen aktivoimaan lihasten toimintaa. Ohjelma on erittäin aktivoiva, mutta mikäli sinulla on ADHD, ohjelma voi toimia erittäin rentouttavana.

MILLOIN ET VOI KÄYDÄ NEUROSONIC-HOIDOISSA

Laitteen käytöllä ei ole ikärajoituksia. Jos sinulla on epilepsia, migreeni tai jokin muu aivoihin vaikuttava ja tämän seurauksena vakavia oireita tuottava sairaus, älä käytä lainkaan aktivoivia ohjelmia. Edellä mainituissa tilanteissa suosittelemme, ettei värähtelyä suunnata pään alueelle lainkaan.

Jos sinulla on jokin seuraavista, älä käytä laitetta:

 • Akuutti tulehdustila
 • Akuutti veritulppa
 • Aktiivinen syöpä
 • Flunssa ja kuume
 • Raskaus
 • Välilevyn pullistumat akuutissa vaiheessa
 • Vakava silmäsairaus (mykiön tai linssin irtoamisen vaara, silmäleikkaus)
 • Jos sinut on juuri avoleikattu tai sinulla on jokin muu verenvuodon vaara
 • Jos olet ottanut rokotuksen, älä käytä Neurosonicia 24-tuntiin rokotteen ottamisesta.

Jos laitteen käyttö arveluttaa, keskustele asiasta oman lääkärisi kanssa.

NÄIN VARAAT AJAN NEUROSONIC-HOITOLAAN

 • Edullisimmin pääset Neurosonic-hoitolaan kun varaat ajan asiakasaikasi yhteyteen kun käyt kenen tahansa Filian yrittäjän vastaanotolla. Mikäli haluat varata ajan Filia-käynnin yhteyteen:
   •  Mainitse ajanvarauksen yhteydessä että haluat varata samalla ajan Neurosonic-hoitolaan
   • Mikäli varaat ajan sähköisellä ajanvarauksella, laita viestikenttään ”Neurosonic-hoito 10€” tai ”Neurosonic hoito 20€” tai ”Neurosonic 30€” niin työntekijäsi varaa sinulle sopivan mittaisen ajan
 • Mikäli varaat aikoja muuhun yhteyteen, voit varata ajan Riikalta puh. 045 128 0339 (mieluiten tekstarina)
 • Neurosonic-hoito maksetaan pankkikortilla käynnin aikana

HINNASTO

Neurosonic-hoito 10-12 min 15€
(Muun Filia-käynnin yhteydessä hinta 10€)

Neurosonic-hoito 20-25 min 25€
(Muun Filia-käynnin yhteydessä hinta 20€)

Neurosonic-hoito 37-41 min 35€
(Muun Filia-käynnin yhteydessä hinta 30€)

Neurosonic sarjahoidot Filian asiakkaille 
5 kpl Neurosonic-hoitoja (10-41 min hoidot) 100€
10 kpl Neurosonic-hoitoja (10-41 min hoidot 150€
*sarjahoidot ovat käytettävissä 3kk ostopäivästä. Ajanvaraukset sarjahoitoihin Riikalta puh. 045 1280 339.

Scroll to Top
Vieritä ylös