Rentouttavat, palauttavat ja aktivoivat Neurosonic-hoidot

Neurosonic palauttaa ja rentouttaa kehoa, jolloin myös mielellä on helpompi rauhoittua. Neurosonic lähettää kehoon erittäin matalataajuista värähtelyä, joka edistää kehon luonnollisia korjaavia ominaisuuksia. Värähtelyllä vaikutetaan suoraan autonomiseen hermostoon, jolloin mielen ei tarvitse työskennellä rentoutuakseen. Neurosonic-hoidot ohjaavat kehoa meditaation kaltaiseen tilaan, jolloin palautuminen nopeutuu ja tehostuu. Hermoston mekanismit aktivoituvat, jolloin stressiperäiset oireet, kuten ahdistus, unihäiriöt ja asiakaskokemusten mukaan myös kipu helpottuu.

BLACK FRIDAY TEMPAUS JA JOULUMUISTAMINEN FILIAN ASIAKKAILLE!

Kiitos kun asioit Filiassa! Haluamme muistaa asiakkaitamme ja tarjoamme maksuttoman 10-12 minuuttia kestävän Neurosonic-värähtelyhoidon samaan yhteyteen kun asioit kenen tahansa Filian yrittäjän vastaanotolla (koskee 25.11-17.12 välisenä aikana varattuja aikoja sekä jo vanhoja varauksia).

NÄIN SAAT EDUN KÄYTTÖÖSI:

VARAA AJANVARAUKSEN YHTEYDESSÄ: Mikäli varaat ajan sähköisesti, kirjoita viestikenttään Neurosonic12, niin oma työntekijäsi varaa sinulle ajan TAI jos varaat aikasi suoraan puhelimitse, mainitse että haluat samalla Neurosonic-edun. Näin oma työntekijäsi osaa varata sinulle oikean ajan. Aika on Filia-käyntisi jälkeen (huomioithan että aikasi Filian vastaanotolla lyhenee 3-5 minuuttia, että oma työntekijäsi ehtii käydä ohjaamassa sinut Neurosonicciin.

MINULLA ON JO AIKA, MITEN SAAN EDUN?: Laita tekstiviesti Filia-työntekijällesi ja kerro että haluat lunastaa Neurosonic-edun seuraavan aikasi yhteydessä. Näin oma työntekijäsi osaa varata sinulle oikean ajan. Aika on Filia-käyntisi jälkeen (huomioithan että aikasi Filian vastaanotolla lyhenee 3-5 minuuttia, että oma työntekijäsi ehtii käydä ohjaamassa sinut Neurosonicciin.

HUOM! Filiassa on ainoastaan yksi Neurosonic-divaani joten aikoja annetaan niin pitkään kun niitä riittää

HELPOTUSTA STRESSIIN JA UNIVAIKEUKSIIN

Hoidon aikana lihasten värähtely saa muutoksia hormoni- ja välittäjäaine toiminnassa sekä verenkierrossa ja aineenvaihdunnassa. Kun tähän lisätään hoidon syvärentouttava psyykkinen vaikutus, saadaan autonomisen  hermoston tila laskemaan nopeasti jopa muutamalla hoitokerralla.

Etsitkö helpotusta jatkuvaan stressiin tai univaikeuksiin? Neurosonic -hoitojen kestot ovat 10-41 minuuttia, joten voit pistäytyä kokeilemaan vaikka kesken työpäivän. Matalataajuusvärähtely on äärimmäisen rentouttavaa ja sen avulla palautuminen fyysisestä tai psyykkisestä rasituksesta on nopeaa. Suomessa kehitetty Neurosonic on helppo, turvallinen ja luonnollinen hoitomuoto.

Värähtely toimii samalla alueella kuin kehon kudosten omat värähtelyt ja tämän vuoksi sivuoireiden mahdollisuus on vähäinen. Joillekin voi tulla sivuoireina huonovointisuutta tai päänsärkyä, mutta tämä yleensä poistuu 1-2 käyttökerran jälkeen. Välttääksesi huonovointisuutta tai päänsärkyä laitteen käytön jälkeen, suosittelemme juomaan ohjelman jälkeen reilusti vettä.

MILLOIN ET VOI KÄYDÄ NEUROSONIC-HOIDOISSA

Laitteen käytöllä ei ole ikärajoituksia. Jos sinulla on epilepsia, migreeni tai jokin muu aivoihin vaikuttava ja tämän seurauksena vakavia oireita tuottava sairaus, älä käytä lainkaan aktivoivia ohjelmia. Edellä mainituissa tilanteissa suosittelemme, ettei värähtelyä suunnata pään alueelle lainkaan.

Jos sinulla on jokin seuraavista, älä käytä laitetta:

 • Akuutti tulehdustila
 • Akuutti veritulppa
 • Aktiivinen syöpä
 • Flunssa ja kuume
 • Raskaus
 • Välilevyn pullistumat akuutissa vaiheessa
 • Vakava silmäsairaus (mykiön tai linssin irtoamisen vaara, silmäleikkaus)
 • Jos sinut on juuri avoleikattu tai sinulla on jokin muu verenvuodon vaara
 • Jos olet ottanut rokotuksen, älä käytä Neurosonicia 24-tuntiin rokotteen ottamisesta.

Jos laitteen käyttö arveluttaa, keskustele asiasta oman lääkärisi kanssa.

NÄIN VARAAT AJAN NEUROSONIC-HOITOLAAN

 • Edullisimmin pääset Neurosonic-hoitolaan kun varaat ajan asiakasaikasi yhteyteen kun käyt kenen tahansa Filian yrittäjän vastaanotolla. Mikäli haluat varata ajan Filia-käynnin yhteyteen:
   •  Mainitse ajanvarauksen yhteydessä että haluat varata samalla ajan Neurosonic-hoitolaan
   • Mikäli varaat ajan sähköisellä ajanvarauksella, laita viestikenttään ”Neurosonic-hoito 10€” tai ”Neurosonic hoito 20€” niin työntekijäsi varaa sinulle sopivan mittaisen ajan
 • Mikäli varaat aikoja muuhun yhteyteen, voit varata ajan Riikalta puh. 045 128 0339 (mieluiten tekstarina)
 • Neurosonic-hoito maksetaan pankkikortilla käynnin aikana

HINNASTO

Neurosonic-hoito 10-20 min 15€
(Muun Filia-käynnin yhteydessä hinta 10€)

Neurosonic-hoito 24-41 min 25€
(Muun Filia-käynnin yhteydessä hinta 20€)

Neurosonic sarjahoidot Filian asiakkaille 
5 kpl Neurosonic-hoitoja (10-41 min hoidot) 60€
10 kpl Neurosonic-hoitoja (10-41 min hoidot 100€
*sarjahoidot ovat käytettävissä 3kk ostopäivästä. Ajanvaraukset sarjahoitoihin Riikalta puh. 045 1280 339.

Vieritä ylös