Info näytteilleasettajille

I love Q on ilon ja hyvinvoinnin tapahtuma, joka järjestetään Kuusamossa nyt toista kertaa. Tapahtuma on hyvä mahdollisuus tavata uusia asiakkaita, tuoda esille omia tuotteita ja palveluja tai tehdä näytehoitoja tms. 

Tapahtumassa on luentoja, työpajoja ja näytteilleasettajia. Tänä vuonna tapahtuman teemana on seksuaalisuus, johon liittyy kaikki pidettävät työpajat ja luennot. Näytteilleasettajat ovat monialaisesti hyvinvoinnin parista. Tänä vuonna tapahtuma järjestetään Kuusamotalolla, jonka hulppeissa tiloissa on iso luentosali, hyviä tiloja työpajoja varten sekä iso aula näytteilleasettajia varten.

Meillä on käytäntö, että otamme vain yhden esittelijän/tuotemerkki. Paikat jaetaan nopeusjärjestyksessä. 

Kaikkien näytteilleasettajien yhteystiedot julkaistaan nettisivuillamme ja toivomme lyhyen esittelyn, mitä tuotteita, palveluja, hoitoja, palveluja sinulla on. Mikäli haluat, saat nettisivuillemme linkin omalle sivullesi, josta kiinnostuneet voivat lukea lisätietoja.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi ja osaksi I love Q -ilon ja hyvinvoinnin tapahtumaa! Näytteilleasettajat otetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Aikataulu ja paikka

Kuusamotalolla (Kaarlo Hännisen tie 2, Kuusamo) 9-10.6.2022
Ohjelmaa työstetään parhaillaan ja aikataulut tarkentuvat piakkoin. Alustava aikataulu on to 9.6 klo 14-20, pe 10.6 klo 12-20.

Pöytäpaikka

Hinnat: 40€/päivä tai 70€/2 päivää, hinnat ALV 0%.
(Alvilliset hinnat: 1 päivä/49,60, 2päivää/86,80€) Esittelypöytä sisältyy pöytävuokran hintaan (pöydän koko on 70x120cm.)

Laskutus: Pöytäpaikat laskutetaan 1.6.22, maksuehto 7 vrk

Pöytäpaikan varaaminen

Varaa pöytäpaikkasi sähköpostitse info@kehonjamielenkeskusfilia.fi

Kirjoita sähköpostiin nimesi, yritys jota edustat/tuote jota/joita esittelet. Mahdollinen nettisivuosoite (linkki tulee näkyville). 
Ilmoittautumiset ovat sitovia.

9-10.6.2022
Kuusamossa

YHTEISTYÖSSÄ:

Scroll to Top
Vieritä ylös